Vaikštinėdamas po Vilniaus senamiestį, užsuk vėlyvųjų pusryčių į barą „California Bar & Restaurant“. Laukia „Mimoza“, šefo užkandžiai, pagrindinis patiekalas, desertas... Rinkis ir dovanų čekį – įvairiai ir skaniai panaudojamą dovaną!

Vaikštinėdamas po Vilniaus senamiestį, užsuk vėlyvųjų pusryčių į barą „California Bar & Restaurant“. Laukia „Mimoza“, šefo užkandžiai, pagrindinis patiekalas, desertas... Rinkis ir dovanų čekį – įvairiai ir skaniai panaudojamą dovaną!
SVARBU
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
SVARBU
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
SVARBU
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
SVARBU
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
SVARBU
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
SVARBU
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
SVARBU
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
SVARBU
Vėlyvieji pusryčiai tiekiami šeštadieniais ir sekmadieniais 12.00–15.00 val.
Pasiūlymu pasinaudoti negalima uždarų vakarų ir renginių restorane metu.
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.
SVARBU
Vėlyvieji pusryčiai tiekiami šeštadieniais ir sekmadieniais 12.00–15.00 val.
Pasiūlymu pasinaudoti negalima uždarų vakarų ir renginių restorane metu.
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.
Staliuką rezervuok tel. +370 652 65551. Informuok, dėl kurio „Makaliaus Lietuvos“ pasiūlymo kreipiesi.
Jei norėsi sostinėje nuskubėdamas papusryčiauti, atvyk į „California Bar & Restaurant“. Čia Tavęs laukia vėlyvieji savaitgalio pusryčiai, kuriuos sudarys:
„California Bar & Restaurant“ įsikūręs senamiestyje, prie pat Aušros vartų ir Vilniaus Rotušės, šalia 5 Plius žvaigždučių viešbučio „Imperial Hotel & Restaurant“. Baras kviečia švęsti gyvenimą ragaujant šampaną ir kokteilius, mėgaujantis šviežiomis austrėmis, atrinktais bei laiko patikrintais legendiniais Ispanijos ir Amerikos virtuvių patiekalais.