Vaikštinėdamas po Vilniaus senamiestį, užsuk vėlyvųjų pusryčių į barą „California Bar & Restaurant“. Laukia „Mimoza“, šefo užkandžiai, pagrindinis patiekalas, desertas... Rinkis ir dovanų čekį – įvairiai ir skaniai panaudojamą dovaną!

Vaikštinėdamas po Vilniaus senamiestį, užsuk vėlyvųjų pusryčių į barą „California Bar & Restaurant“. Laukia „Mimoza“, šefo užkandžiai, pagrindinis patiekalas, desertas... Rinkis ir dovanų čekį – įvairiai ir skaniai panaudojamą dovaną!
SVARBU
Vėlyvieji pusryčiai tiekiami šeštadieniais ir sekmadieniais 12.00–15.00 val.
Pasiūlymu pasinaudoti negalima uždarų vakarų ir renginių restorane metu.
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.
SVARBU
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
SVARBU
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
SVARBU
Vėlyvieji pusryčiai tiekiami šeštadieniais ir sekmadieniais 12.00–15.00 val.
Pasiūlymu pasinaudoti negalima uždarų vakarų ir renginių restorane metu.
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.
SVARBU
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
SVARBU
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
SVARBU
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
SVARBU
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
SVARBU
Stalelio rezervaciją reikia atlikti telefonu +370 652 65551.
Staliuką rezervuok tel. +370 652 65551. Informuok, dėl kurio „Makaliaus Lietuvos“ pasiūlymo kreipiesi.
Jei norėsi sostinėje nuskubėdamas papusryčiauti, atvyk į „California Bar & Restaurant“. Čia Tavęs laukia vėlyvieji savaitgalio pusryčiai, kuriuos sudarys:
„California Bar & Restaurant“ įsikūręs senamiestyje, prie pat Aušros vartų ir Vilniaus Rotušės, šalia 5 Plius žvaigždučių viešbučio „Imperial Hotel & Restaurant“. Baras kviečia švęsti gyvenimą ragaujant šampaną ir kokteilius, mėgaujantis šviežiomis austrėmis, atrinktais bei laiko patikrintais legendiniais Ispanijos ir Amerikos virtuvių patiekalais.